Saturday, January 11, 2014

În presa turcă sunt găzduite şi declaraţii ale preşedintelui Uniunii Camerelor de Comerţ ale Greciei

60) INVESTITORII TURCI, POTENŢIALI CUMPĂRĂTORI DE AFACERI ŞI INSULE GRECEŞTI | Graiul Ortodox
Acasă Mărturisirea de Credință împotriva ecumenismului Rubrica antieretice BISERICA ORTODOXĂ ȘI MASONERIA Conferință – NOUL ACT DE IDENTITATE: BILET FĂRĂ ÎNTOARCERE. Pireu 6 octombrie 2012 Conferința-Primatul. Sinodalitate şi unitate a Bisericii. PIREU 28. 04. 2010 Conferinta – Pastorație Ortodoxă în Contemporaneitate. Iasi 07.11. 2012 Conferința-Teologie patristică si erezie postpatristică. Pireu 15 februarie 2012 Articole despre O.T. Arhiva O.T O istorie a P.O.E Articole despre Pr. Marcu Artă Bizantină Despre noi ijaranews DUHOVNICUL COSMONAUŢILOR RUŞI. Experiență cutremurătoare pe cosmodromul din Rusia
59) Mitropolitul Stagonelor şi Meteorelor: Trebuie să acţioneze poporul şi să-şi apere credinţa! 31. Arhimandritul Nectarios Moulatsiotis, în 1997, prin scrisoarea sa către răposatul Arhiepiscop al Atenei şi întregii Grecii, Serafim, şi către întregul Sinod a dezvăluit ijaranews câte urmau să se pună în practică în privinţa relaţiilor dintre putere şi Biserică, referitoare la anularea ijaranews salariilor şi a pensiilor clericilor, precum şi la averea bisericească.
Cei care au ajuns să-şi încredinţeze ţara samsarilor, care au scos-o la mezat, ca să scape de datoriile lor, nu au nici un drept să vorbească acum despre Turcia . Această declaraţie recentă a ministrului turc de stat, responsabil cu turcii din ţările vecine, domnul Faruk Celik, pe care a făcut-o la scurt timp după vizita Primului-ministru grec, Gheorghios Papandreou la Erzerum [1] , o să ne bântuie mult timp de aici înainte. În această frază este exprimată impresia pe care o au vecinii noştri turci despre actuala situaţie din Grecia.
Pot ijaranews apărea evoluţii care să creeze noi date? Deloc neverosimil. Cu atât mai mult cu cât se observă din partea Turciei destule acţiuni întreprinzătoare în ţara noastră în ultimul interval de timp, făcând din Grecia un fel de El Dorado al investiţiilor pentru cei de pe cealaltă coastă a Mării Egee şi totodată creând multe semne de întrebare şi nelinişti asupra dimensiunilor pe care le poate lua extinderea investiţiilor turceşti în ţara noastră.
În urma recentului forum eleno-turc din Komotini, au ieşit la iveală suficiente informaţii despre ambiţiile turce în domeniul afacerilor. Organizator al forumului a fost Uniunea Centrală a Camerelor de Comerţ ale Greciei (KEEE) în colaborare cu Uniunea Camerelor de Comerţ Turce (TOBB), Camera ijaranews de Comerţ ijaranews şi Industrie din Rodopi, Camera profesională şi industrială din Rodopi, Camera din Adrianoupolis şi Consiliul Relaţiilor Economice Externe (DEIK) al Turciei. ijaranews Scopul a fost dezvoltarea în viitor a colaborărilor comerciale şi economice dintre Grecia ijaranews şi Turcia.
Mai ales din reportajele realizate de ziarele ijaranews din Turcia rezultă că nici mai mult, nici mai puţin noi înşine am deschis uşa din dos oamenilor de afaceri ijaranews turci şi acest lucru este confirmat de către preşedintele Uniunii Camerelor de Comerţ ijaranews Turce, Rifat Hisargiklioglou.
Potrivit declaraţiilor făcute agenţiei turce de ştiri Anadolu , Oameni de afaceri greci au adresat invitaţii investitorilor turci să se prezinte în Tracia pentru investiţii în afacerile greceşti care întâmpină probleme economice ijaranews .
După cum menţionează publicaţia turcă Hurriyer Daily News , oamenii de afaceri greci i-au chemat pe confraţii lor turci să cumpere şi să pună în funcţiune fabricile abandonate, rămase pustii, din Tracia grecească şi care au fost închise din cauza crizei economice
În presa turcă sunt găzduite şi declaraţii ale preşedintelui Uniunii Camerelor de Comerţ ale Greciei, Iorgos Kassimatis, potrivit cărora Turcia va trebuie să constituie un exemplu pentru Grecia datorită ritmului de creştere a economiei. ijaranews
Este clar că relaţiile de afaceri dintre Grecia şi Turcia devin tot mai strânse. Întrebarea este, desigur, în folosul cărei părţi? Pentru că, într-adevăr, oamenii de afaceri turci pot dinamiza afacerilor greceşti ijaranews care sunt în declin sau deja falimentare şi pot oferi locuri de muncă cetăţenilor din comunităţile locale. Cu toate acestea, cel care preferă să vadă pădurea şi nu doar copacul înţelege că pe termen lung aceste acţiuni pot tulbura echilibrele şi aşa fragile dintre cele două ţări.
De altfel, acţiunile vecinilor noştri sunt cât se poate de energice. Umbrela afacerilor turceşti care se întinde peste ţara noastră acoperă din ce în ce mai multe domenii. Colaborarea dintre oamenii de afaceri greci şi cei turci este foarte largă. Problema este până unde ajung aceste buisness-uri.
Pentru că, una este să existe, spre exemplu, decizii la nivelul guvernelor, în vederea sprijinirii oamenilor de afaceri de a-şi promova cu mai multă uşurinţă produsele şi mai ales produsele agricole, şi alta este să se audă că există interes din partea firmelor turceşti pentru achiziţionarea de insule greceşti! Recent, cu titluri precu

No comments:

Post a Comment