Wednesday, January 15, 2014

INFOTAG precizează: Turcia este unul din cei mai importanţi parteneri comerciali ai Moldovei. În ian


Chişinău. bov internet banking La 21.24 decembrie la Chişinău va sosi delegaţia oamenilor de afaceri din Turcia. Misiunea este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei (CCI), în colaborare cu Consiliul pentru relaţii economice externe al Turciei DEIK.
Surse din cadrul CCI au comunicat bov internet banking pentru bov internet banking INFOTAG că cel mai important bov internet banking eveniment al vizitei este forumul de afaceri, care va avea loc luni la hotelul Leogrand. Scopul forumului este de a consolida relaţiile comercial-economice între comunităţile de afaceri ale celor două ţări, de a stabili raporturi cu potenţialii parteneri.
Din delegaţia turcă vor face parte reprezentanţi ai nouă companii, care activează în domeniul producerii articolelor textile, a obiectelor de igienă şi mobilei pentru baie, aparate electrice, în domeniul producerii şi vînzării maşinilor bov internet banking agricole.
INFOTAG precizează: Turcia este unul din cei mai importanţi parteneri comerciali ai Moldovei. În ianuarie-octombrie schimbul de mărfuri dintre cele două ţări a constituit peste $221,5 mil., dintre care $194,5 reprezintă importul din Turcia.
Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:
Link-ri utile admyn.blogspot.com orhei-city.net/ Arhive martie 2009 februarie 2009 ianuarie 2009 decembrie 2008 noiembrie 2008 Diverse Înregistrare Autentificare Bloguieşte pe WordPress.com . Bloguieşte pe WordPress.com .
%d bloggers like this:

No comments:

Post a Comment