Sunday, January 26, 2014

[Klubu] īpašniekus būtībā var uzskatīt par fermu, bet spēlētājus tāpat kā mani par liellopiem, t


Latviski По-русски RSS Uzstādīt kā noklusējuma lapu Uzklikšķini uz TVNET ikonas un aizvelc to līdz ikonai Mājas, lai uzstādītu TVNET kā savu mājas lapu. Vakances Humors E-pasts Horoskopi Spoki.lv Spēles Mīklas TV programma Veikali Arhīvs Meklētājs
Tweet
Detroitas Red Wings jāmaksā sods par vecākā viceprezidenta Džimija Develano izteikumiem, salīdzinot hokejistus ar liellopiem fermā, un Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubam, pēc neoficiālas informācijas, būs jāšķiras no 250 000 dolāru.
[Klubu] īpašniekus būtībā var uzskatīt par fermu, bet spēlētājus tāpat kā mani par liellopiem, teica 69 gadus vecais Develano. Īpašniekiem pieder ferma, un viņi ļauj spēlētājiem tur baroties. Tā vienmēr ir bijis, un tā arī būs, sacīja Develano. Īpašnieki vienkārši neļaus arodbiedrībai sevi dzenāt apkārt. Tas nenotiks, viņš piebilda.
Savukārt Sanhosē Sharks uzbrucējs Martins Havlats norādīja, ka viņam Develano teiktais nav nekas jauns, jo spēlētāji zina, ko domā līgas komisārs Garijs Betmens un daži klubu īpašnieki, tādēļ salīdzinājums ar lopiem hokejistam nav šokējošs.
NHL nespēj vienoties ar spēlētāju arodbiedrību postech par jaunu kolektīvo darba līgumu, tādēļ līgā iestājies lokauts. Sarunām iestrēgstot, puses īpaši necer uz savlaicīgu postech sezonas sākumu. Raksts Komentāri (37)
Girgensona +3 palīdz Sabres pārtraukt zaudējumu sēriju
Reklāma
Rīgas Dinamo komanda šobrīd aizvada kārtējo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta spēli, viesos tiekoties ar Kazaņas klubu Ak Bars . Rezultāts otrajā trešdaļā ir 0:0. Šodien pēc gada pārtraukuma Rīgas vienība var nodrošināt vietu Gagarina kausa izcīņā.
Raksti Populārākie Jaunākie 1. Melbārdim piespriež diskvalifikāciju un atņem EČ bronzas medaļu 79 2. Girgensona +3 palīdz Sabres pārtraukt zaudējumu sēriju 12 3. M.Dukurs iegūst Pasaules kausu un tiek pie 100 000 eiro 186 4. Video: Pamatīgā dzērumā hokeja vārtsargs apmeklē treniņu 28 5. Vavrinka negaidīti triumfē Australian Open turnīrā 9 6. Rīgas Dinamo - Ak Bars otrajā trešdaļā 0:0 20 7. Ozoliņš pievienosies postech Rīgas Dinamo tās izbraukuma postech sērijā 8 8. Znaroks: Pret Rīgas Dinamo ir ļoti grūti spēlēt 25 9. Rudņevs ar vārtiem debitē Hannover 96 rindās 6 10. Pamatīgi izsmieta Soču olimpiskā centra divvietīgā tualete 238 Skatīt visus 15:34 Melbārža četrinieks izcīna ceturto vietu Eiropas čempionātā 14:53 Rīgas Dinamo - Ak Bars otrajā trešdaļā 0:0 20 14:32 Mata kļūst par visu laiku dārgāko Mančestras United futbolistu 14:24 Latvijas stafetes komanda izcīna sudrabu EČ kamaniņu sportā 3 13:10 Vavrinka negaidīti triumfē Australian Open turnīrā 9 12:52 Rubenim ceturtā vieta Eiropas čempionātā Siguldā 7 11:07 Girgensona +3 palīdz Sabres pārtraukt zaudējumu sēriju 12 21:07 Rudņevs ar vārtiem debitē postech Hannover 96 rindās 6 17:53 M.Dukurs iegūst Pasaules kausu un tiek pie 100 000 eiro 186 16:52 Brāļi Šici izcīna piekto vietu Siguldā notiekošajā kamaniņu EČ 1
Parādot teicamu cīņassparu, uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē piektdien izcīnīja Rīgas Dinamo komanda, ar ...
Reklāma Piedalies aptaujā un nosaki arī Tu iekārotākos darba devējus 2013! Iepazīsti GRĀMATVEDĪBU! Tas IR AIZRAUJOŠI! Labākie OCTA apdrošināšanas piedāvājumi vienuviet! Izvēlies lētāko OCTA un pērc internetā letapolise.lv AIZDEVUMS no VIA SMS pirmo reizi līdz pat 200 BEZ procentu MAKSĀJUMA!
Sludinājumi no NVA Pārējās postech 3000+ vakances
TVNET
© TVNET. Visas tiesības paturētas. Par portālu Komanda Kontakti Mūsu sasniegumi 360º virtuālā tūre Noteikumi Autortiesības postech Komentāri Atjaunojiet pārlūku Reklāma Izcenojumi un paraugi Tehniskās prasības Reklāmas kontakti Mūsu logo


No comments:

Post a Comment