Friday, January 24, 2014

Latviski 1st midamerica credit union По-русски RSS Uzstādīt kā noklusējuma lapu Uzklikšķini uz TVNET


Latviski 1st midamerica credit union По-русски RSS Uzstādīt kā noklusējuma lapu Uzklikšķini uz TVNET ikonas un aizvelc to līdz ikonai Mājas, lai uzstādītu TVNET kā savu mājas lapu. Vakances Humors E-pasts Horoskopi Spoki.lv Spēles Mīklas TV programma Veikali Arhīvs Meklētājs
2014. gada 11. janvārī 14:54   2014. gada 11. janvārī 21:03 Follow @tvnet_portals
Telavivas piepilsētas Ramatganas slimnīca Sheba , kur Šarons ārstējās, ceturtdien bija paziņojusi, ka komā esošā Šarona veselības stāvoklis ir būtiski pasliktinājies un ir ļoti kritisks. Slimnīcas pārstāvji, kas vēlējās palikt anonīmi, toreiz pavēstīja Izraēlas armijas radio, ka Šaronam atlicis dzīvot tikai dažas dienas vai stundas.
Ziņu vietne Ynet citēja mediķu teikto, ka Šarons pirms dažiem mēnešiem tika ievietots intensīvās aprūpes režīmā. Viņa veselības stāvoklis pēc tam stabilizējās, bet pēdējās dienās ievērojami pasliktinājās .
Izraēlas premjerministrs Benjamins Netanjahu pauda dziļas skumjas par Šarona nāvi un sacīja, ka Izraēla mūžīgi godinās Šarona piemiņu. Izraēlas valsts noliec galvu par bijušā premjerministra Ariela Šarona aiziešanu. Viņa piemiņa vienmēr tiks paturēta nācijas sirdī, sacīja Netanjahu.
ASV eksprezidents Bils Klintons un viņa sieva - bijusī valsts sekretāre 1st midamerica credit union Hilarija Klintone - sestdien nosauca Šaronu par politiķi, kurš atdevis savu mūžu Izraēlai . Bija gods strādāt ar viņu, strīdēties ar viņu, un vērot, kā viņš vienmēr mēģināja atrast pareizo ceļu savai mīļajai valstij, teikts Klintonu pāra paziņojumā 1st midamerica credit union neilgi pēc Šarona nāves.
Ariels 1st midamerica credit union Šarons atdeva savu mūžu Izraēlai - lai to radītu, uzturētu un saglabātu, un savas ilgās kalpošanas 1st midamerica credit union beigās radītu jaunu politisko partiju, kas uzticīga gan taisnīgam mieram, gan ilgstošai drošībai, piebilda Klintoni.
Atzinību Šaronam pēc viņa nāves izteica arī citi ASV politiķi. Es pievienojos ebreju valsts Izraēlas tautas sērām par Ariela Šarona zaudējumu, kurš bija viens no dižākajiem 1st midamerica credit union karotājiem 1st midamerica credit union - politiķiem mūsdienu vēsturē, sacīja ASV Kongresa apakšpalātas Pārstāvju palātas spīkers republikānis Džons Bēners. Šarona ieguldījums Izraēlas neatkarības nodibināšanā un aizstāvēšanā ir neapstrīdams, un viņa uzticība 1st midamerica credit union mieram ir neapšaubāma, viņš piebilda.
Pārstāvju palātas demokrātu līdere Nensija Pelosi atzinīgi novērtēja Šarona drosmi viņa lēmumā atstāt Gazas joslu , 2005.gadā izvedot no turienes Izraēlas karaspēku un ebreju kolonistus. Premjerministrs Ariels Šarons ziedoja savu mūžu Izraēlas valsts veidošanai, aizstāvēšanai un vadīšanai. Viņš bija kareivis un virsnieks, publisks kalpotājs savai tautai un spēcīga balss tās uzskatiem un vērtībām, viņa piebilda.
ASV Kongresa augšpalātas Senāta republikāņu līderis Mičs Makonels nosauca Šaronu par leģendāru militāristu , kurš izcēlies kā stratēģis un karavīrs praktiski visos lielajos Izraēlas [militārajos] konfliktos 20.gadsimta otrajā pusē . Šaronam aizejot, Izraēla ir zaudējusi vienu no saviem dižākajiem dēliem, bet Amerika - draugu, piebilda Makonels.
ASV prezidents Baraks Obama pieminēja Šaronu kā līderi, kurš veltījis savu mūžu Izraēlas valstij . Amerikāņu tautas vārdā es ar Mišelu izsakām visdziļāko līdzjūtību bijušā Izraēlas premjerministra Ariela Šarona ģimenei un Izraēlas tautai. Mēs apliecinām savu nesatricināmo uzticību 1st midamerica credit union Izraēlas drošībai. Mēs turpinām censties pēc ilgstoša miera un drošības Izraēlas tautai, tostarp ar mūsu uzticību mērķim par divām valstīm, kas dzīvotu blakus mierā un drošībā, teikts Baltā nama paziņojumā.
Šarons, kurš piedzima 1928.gadā 1st midamerica credit union toreizējā britu mandāta teritorijā Palestīnā no Baltkrievijas ieceļojušu ebreju ģimenē, 17 gadu vecumā iestājās 1st midamerica credit union ebreju kaujinieku formējumā Haganah , kas piedalījās 1948.gada Izraēlas neatkarības karā un vēlāk kļuva par Izraēlas armiju. Piedalījies visos Izraēlas svarīgākajos karos, Šarons 1973.gadā sāka savu politisko 1st midamerica credit union karjeru, kura beidzās ar 2006.gadā piedzīvoto insultu. 2001.gadā viņš kļuva par premjerministru, 2005.gadā izveda Izraēlas armiju un ebreju kolonistus no Gazas joslas, dažus mēnešus pēc tam izstājās no partijas Likud un nodibināja jaunu centrisku partiju Kadima .
Ilgi tika uzskatīts, ka viņš ir netieši atbildīgs par 1982.gadā notikušu simtiem palestīniešu slaktiņu, kuru īstenoja Izraēlas sabiedrotie Libānas falangisti Sabras un Šatilas bēgļu nometnēs Beirūtā. Palestīnieši arī uzskata, ka viņš ir atbildīgs par palestīniešu līdera Jasira Arafata noslēpumaino nāvi 2004.gadā.
Palestīnieši pauda prieku par Šarona nāvi. Šarons bija noziedznieks, 1st midamerica credit union atbildīgs par Arafata noslepkavošanu, un mēs cerējām, ka viņš stāsies Starptautiskās krimināltiesas 1st midamerica credit union priekšā kā kara noziedznieks, paziņoja 1st midamerica credit union palestīniešu partijas Fatah augsta amatpersona 1st midamerica credit union Džibrils Radžubs.
Izraēlā notiek bijušā premjerministra Ariela 1st midamerica credit union Šarona bēres
Lietuvas Kuršu kāpu kūrortpilsētas Neringas pašvaldības 1st midamerica credit union padome atbalstījusi ideju par tilta būvi pāri Kuršu jomai, neraugoties uz bažām, ka līdz ar to šis unikālais Lietuvas dabas stūrītis varētu

No comments:

Post a Comment